Preciso

Starters

Als startende ondernemer wilt u groeien tot een succesvol bedrijf. Wij helpen u daar met kennis van zaken graag bij. We gaan er samen voledig voor.

Wij begeleiden u bij het opstellen van een haalbaar financieel plan. We gaan na of u rekening houdt met alle kosten die bij de opstart van een vennootschap of éénmanszaak komen kijken.

Begeleiding van a tot z

Wij begeleiden u bij het opstellen van een haalbaar financieel plan. We gaan na of u rekening houdt met alle kosten die bij de opstart van een vennootschap of éénmanszaak komen kijken. We schatten de mogelijke risico’s die u als starter loopt in en stellen alles in het werk om ze te vermijden. Wij behoeden u voor typische fouten en schrijven mee aan uw succesverhaal.

Bij de opstart van een nieuwe zaak is het belangrijk dat u onmiddellijk in orde bent met de wettelijke verplichtingen. Als financiële partner begeleiden wij u nauwgezet.

Uitwerking

Bij de opstart van een nieuwe zaak is het belangrijk dat u onmiddellijk in orde bent met de wettelijke verplichtingen. Als financiële partner begeleiden wij u nauwgezet. We activeren uw btw-nummer en inschrijving in de KBO en zorgen dat u over alle nodige vergunningen en erkenningen beschikt.

Wij brengen uw financiële mogelijkheden in kaart. Wij gaan na of u in aanmerking komt voor subsidies en begeleiden u bij de aanvraag.

Subsidies en crowdfunding

Wij brengen uw financiële mogelijkheden in kaart. Wij gaan na of u in aanmerking komt voor subsidies en begeleiden u bij de aanvraag. Of kan crowdfunding uw project uit de startblokken helpen? Indien dit het geval is, dompelen wij u als eerstelijnsadviseur onder in de crowdfundingwereld.

Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Boekhoudkantoor Preciso

Vissersstraat 21
2840 Rumst
0485171919
info@preciso.be

Openingsuren

Maandag tot zaterdag open  van 9 tot 17 u.
Gelieve buiten deze uren een afspraak te maken