Preciso

Boekhouding

Uw vaste dossierbeheerder volgt uw facturen en administratie van nabij in de cloud op. 

Wij houden uw boekhouding bij en besparen u zo een hoop tijd en zorgen.

De klant kiest

Raakt u bedolven onder uw papierwerk? Hebt u een eenmanszaak (in hoofd- of bijberoep) of vennootschap? Wij houden uw boekhouding bij en besparen u zo een hoop tijd en zorgen. We beheren uw volledige boekhouding met de grootste zorg. Indien gewenst kijken we enkel uw administratie na. Wij staan u graag bij met professioneel advies bij het maken van de juiste beslissingen.

Preciso verzocht uw administratie

Administratie

Wij volgen uw facturen en administratie van nabij op. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de verwerking van uw bank- en kasstukken. Zo hebt u meer tijd om te focussen op uw kerntaken.

Wij volgen uw facturen en administratie van nabij op.

Evaluatie

Wij vinden het belangrijk dat u een helder zicht op uw financiƫle situatie heeft. We bezorgen u dan ook op regelmatige basis tussentijdse evaluaties en advies in begrijpelijke taal. Daarnaast stellen wij ook uw jaarrekening op, een taak die de nodige kennis en expertise vereist.

Wij werken dan ook via de online boekhoud- en communicatieplatformen Yuki, Wings en Exact Online.

Werkwijze

We leven in een digitale maatschappij. Papier zet een rem op een vlotte documentverwerking. Wij werken dan ook via de online boekhoud- en communicatieplatformen Yuki, Wings en Exact Online. Zo kunt u uw onderneming 24/7 opvolgen. Via het digitale archief heeft u onmiddellijke toegang tot uw kerncijfers. Dankzij elektronische bankafschriften verwerken wij uw betalingen snel en correct. Een win-winsituatie dus.

Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Boekhoudkantoor Preciso

Vissersstraat 21
2840 Rumst
0485171919
info@preciso.be

Openingsuren

Maandag tot zaterdag open  van 9 tot 17 u.
Gelieve buiten deze uren een afspraak te maken